Támogass minket

A ZAZEE közhasznú kulturális egyesület. Tagjai (beleértve az elnökséget) nem kapnak sem fizetést, sem költségtérítést. Általános költségeink ettől még vannak, hiszen fizetni kell a könyvelőt, pályázni sem lehet ingyen, és sokszor jönnek váratlan események amik ijesztően megrengetik a bankszámlánkat. Projektjeink finanszírozásánál igyekszünk egyensúlyt tartani az adomány és szponzoráció, az állami és önkormányzati, valamint a művészek és művészet kedvelők hozzájárulása között. Döntéseinket úgy hozzuk meg, hogy tevékenységünkkel a kultúrát támogassuk, ne pedig kizsákmányoljuk.
Kérjük, segítsd munkánkat!

A különböző támogatási lehetőségeket ezen az oldalon gyűjtöttük össze.

Egyszeri és rendszeres adomány

Támogasd a ZAZEE-t egyszeri, vagy rendszeres adományoddal. A DONATE gombra klikkelve, a PayPal biztonságos fizetési rendszerén keresztül támogathatod egyesületünket. Kattints a Donate gombra!

Adományozás vállalkozásként

A ZAZEE közhasznú egyesület, amennyiben vállalkozásod támogatja céljainkat, úgy társasági adókedvezményre tehetsz szert. Támogatásodról egyedi megállapodást kell írnunk, ezzel kapcsolatban kérjük keress minket: Wettstein Tamás, wettstein.tamas@zazee.hu, +36309794174

A készpénz se sértés

Amennyiben számlaszámunkra szeretnél utalni, kérünk ezt add meg:
11600006-00000001-99489389

KÖZÉRT – az adomány SHOP

Adományodért hálásak vagyunk. Válaszd ki, mivel köszönhetjük meg támogatásodat. Használd az adomány shopunkat.

Scroll to Top