ZAZEE RECORDS – hangfelvétel támogatás

A ZAZEE támogatást nyújt zenekaroknak első lemez elkészítéséhez. A támogatás eszmei és anyagi. Segítünk, hogy már az első lemez is a lehető legjobb színvonalon készüljön el. Támogatunk pénzzel, technikával, hangmérnökkel, ha kell, elmagyarázzuk, hogyan működik
a szerzői jog Magyarországon, de a zenei produceri feladatokban is tudunk segítséget nyújtani a felvétel során.

Művészlét

A ZAZEE támogatást nyújtott a Budapest Art Mentor program Művészlét című online kurzusán való részvételre. A támogatott művészek mindössze 30 000 Ft-ért részt vehetnek a kurzuson. A támogatás jelenleg szünetel.

2021-ben, a szakmai zsűri döntése alapján a támogatást Gyenes Júlia Boróka és Kajos Anna Zsófia nyerte el.

Fischer Ösztöndíj

A Fischer György Képzőművészeti Ösztöndíj célja, hogy segítse azoknak a fiatal alkotóknak a pályán maradását, akik érettségi vizsga után tervezik, hogy képző- vagy iparművészeti felsőoktatásban, illetve építésznek tanulnak tovább, de középiskolai tanulmányaik befejezését követően még nem tettek sikeres felvételi vizsgát. Az Egyesület a támogatással szeretné segíteni a tehetséges alkotók felvételi felkészülését és művészi fejlődését, valamint szeretne kedvező feltételeket teremteni formanyelvében és tartalmában korszerű, színvonalas művek létrehozására.

Az ösztöndíj program jelenleg szünetel.

Scroll to Top