A ZAZEE közhasznú kulturális egyesület. Tagjai (beleértve az elnökséget) nem kapnak sem fizetést, sem költségtérítést. Általános költségeink ettől még vannak, hiszen fizetni kell a könyvelőt, pályázni sem lehet ingyen, és sokszor jönnek váratlan események amik ijesztően megrengetik a bankszámlánkat. Projektjeink finanszírozásánál igyekszünk egyensúlyt tartani az adomány és szponzoráció, az állami és önkormányzati, valamint a művészek és művészet kedvelők hozzájárulása között. Döntéseinket úgy hozzuk meg, hogy tevékenységünkkel a kultúrát támogassuk, ne pedig kizsákmányoljuk.
Kérjük, segítsd munkánkat!

Támogasd a ZAZEE-t egyszeri, vagy rendszeres adományoddal. A DONATE gombra klikkelve, a PayPal biztonságos fizetési rendszerén keresztül támogathatod egyesületünket:

-----------------------------------

Támogasd a ZAZEE-t adód egy százalékával!
Személyi jövedelemadód 1%-t minden adóbevalláskor felajánlhatod egy neked szimpatikus szervezetnek. Ha ezt a számot írod be, azzal minket támogatsz:
18969513-1-20

-----------------------------------

A ZAZEE közhasznú egyesület, amennyiben vállalkozásod támogatja céljainkat, úgy társasági adókedvezményre tehetsz szert. Támogatásodról egyedi megállapodást kell írnunk, ezzel kapcsolatban kérjük keress minket: Wettstein Tamás, wettstein.tamas@zazee.hu, +36309794174

-----------------------------------

Amennyiben számlaszámunkra szeretnél utalni, kérünk ezt add meg:
10104961-22519600-01005007

-----------------------------------

Nagyon köszönjük a segítséget!